TREBALLANT PER L’ALLIBERAMENT NACIONAL

Avui he decidit finalment acabar el dol. Ja fa els suficients dies que els d’Esquerra no han volgut fer un front nacionalista amb nosaltres i així ens hem quedat. Tenim el que tenim, tot que la màxima aquella que “cada país te els governants que es mereix”, a Catalunya no es veritat: tenim un president que no ens el mereixem.

 

Després de veure que el món continua rodant i cada dia surt el sol, no podem fer més que els barcelonins el 12 de setembre de 1714: continuar treballant per el nostre alliberament nacional.

 

Si ho mirem en positiu, ara que Esquerra es farà càrrec de certes competències, que el PSC no ha volgut, ara si que tindrem  seleccions nacionals de tots els esports, inclòs el futbol: per fi perdrem de vista al “sabio de Hortaleza”. Tindrem un país lingüísticament normalitzat: els prospectes del medicaments vindran tots en català, les galetes, a més de l’àrab també inclouran la nostra llengua i també els tampons i les compreses portaran les instruccions en català, tot i que veient la paritat d’aquest nou govern, no crec que això sigui prioritari. Sort que són d’esquerres, si no ho arriben a ser, on ens guarden, a casa amb la “pata quebrada”?

 

Aquesta vegada el “talante” no els hi ha sortit per enlloc!

 

30 de novembre

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: TREBALLANT PER L’ALLIBERAMENT NACIONAL

  1. Dessmond diu:

    Està bé que la gent pugui adonar-se de la rebotiga dels partits. ERC l’ha mostrat sense gaire pudor. Està bé.

  2. T’he enviat un meme en aquest post. Has d’explicar al teu bloc, si vols, les cinc coses que probablement no sabem de tu. I després, seguir el joc demanant-ho a 5 blocaires més. Ho acceptes?

  3. T’he enviat un meme en aquest post. Has d’explicar al teu bloc, si vols, les cinc coses que probablement no sabem de tu. I després, seguir el joc demanant-ho a 5 blocaires més. Ho acceptes?

Els comentaris estan tancats.