AVUI

Ahir llegia, al diari AVUI, les engrunes” que hi escriu cada dia en Joan Oliver. Diu una cosa que ens podríem fer nostre molts dels seus lectors: "L'AVUI és el meu diari per moltes raons i des de fa molts anys, i una de les coses que  més m'agrada es trobar-hi col·laboradors que diuen allò que voldria dir, però més ben dit del que jo sabria dir-ho". Sí Senyor!

I es per això que ho lliga amb un article que va escriure Mossèn Ballarin fa dos dissabtes. Què podem dir de Mossèn Tronxo? diu les coses d'aquella manera tan planera com només sap dir un capellà de poble, com ell. Tan lúcides com l'Homilia de la Missa dominical. I va i ens engalta "Malgrat que tingui un talante més manyac, l'esquerra d'allà, és tan anticatalana com la dreta. A veure si ho entenem d'un cop i per sempre".

És exactament això. Impossible dir-ho més ben dit. Per cert, en Joan Oliver hi afegeix que la frase en qüestió caldria fer-la emmarcar a totes les llars i despatxos oficials de Catalunya. No sé si serviria de res, afegeixo jo.

6 de març de 2007

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: AVUI

  1. L’Avui és amb diferència el millor diari de Catalunya. Clar que amb el nivell dels altres (pamflets del carrer Nicaragua, pamflets dels poders fàctics, etc.) tampoc és molt difícil.

Els comentaris estan tancats.